22 de set. 2011

Les promeses de Miquel Torres (II)

Intentarem, en aquest segon capítol, donar resposta a la pregunta del comentari rebut el dia 19 de setembre: "què diu l'actual Junta del tema ?".

Lamentem dir-te que l'actual junta del Club no diu res. A finals del mes de juliol rebem un burofax a casa nostra, on se'ns comunica que a partir del dia 11 d'agost ja no formem part de la plantilla del Club. Tots els anys de dedicació en el Club de la nostra vida, acaba amb un trist burofax.

Sincerament creiem que podien haver estat una mica mes elegants i haver-nos acomiadat en un despatx, on haguéssim pogut dir la nostra, però no ha estat així.

Sr.President, realment no mereixíem cap explicació?

On estan les seves bones paraules dites el dia que varem tenir amb vostè una reunió individual?

On està la promesa de posar-se a la nostra disposició pel que necessitem?

Es per això que ens hem pres la confiança de dedicar-li aquest blog, perquè creiem que els drets estan per respectar-los, perquè creiem que no hi ha persones per sobre d'altres, perquè creiem en la llibertat i en el respecte cap als socis, cap als treballadors i cap a qualsevol persona que formi part d'aquesta,  quasi centenària,  Entitat.

Animem als socis, als nostres seguidors i als amants del club i de l'esport a dir la seva: hola@indignatscns.com


Intentaremos, en este segundo capítulo, dar respuesta a la pregunta recibida el día 19 de septiembre: “¿ qué dice la Junta del tema ?”.

Lamentamos informarte que la junta actual no dice nada. A finales del mes de julio recibimos un burofax en nuestros domicilios, donde se nos comunica que a partir del día 11 de agosto ya no formamos parte de la plantilla del Club. Todos los años de dedicación al Club de nuestra vida, termina con un triste burofax.

Sinceramente creemos que podían haber sido más elegantes y habernos despedido en un despacho, donde pudiéramos expresarnos, pero no ha sido así.

¿Sr. Presidente, realmente no merecíamos ninguna explicación?

¿Donde están las buenas palabras que nos dijo el día que mantuvo, con cada uno de nosotros, una reunión individual?

¿Donde está la promesa de ponerse a nuestra disposición para lo que necesitemos?

Es por esto que nos hemos tomado la confianza de dedicarle este blog, porque creemos que los derechos están para respetarlos, porque creemos que no hay personas por encima de otras, porque creemos en la libertad y en el respeto hacia los socios/as, hacia los trabajadores/as y hacia cualquier persona que forme parte de esta, casi centenaria,  Entidad.

Animamos a socios/as, a nuestros seguidores/as y a los amantes del deporte a opinar en: hola@indignatscns.com

2 comentaris:

  1. Cal desenmascarar a TORRES i a la seva Junta. Lamentablement aquesta està essent una pàgina negra a la història del nostre Club. Fractura, odi, amiguismes, revenjes i males maneres...amb els diners de tots els socis!
    El Club hauria de transmetre una altra sèrie de valors més propis d’una entitat social i esportiva.

    ResponElimina
  2. La reunió amb la k ens van deleitar ahir per explicar el nou organigrama no te nom. La majoria dels treballadors no sabem si riure o plorar pero de moment nomes ens queda la opció d'obeir el cacique amb excepció dels que li riuen les gracietes i ja estan colocadets. SOS.

    ResponElimina