16 de set. 2011

Les Promeses de Miquel Torres (I)

Avui comencem una sèrie especial sobre les promeses de Miquel Torres. Si voleu col·laborar en aquesta secció ho podeu fer enviant un mail a indignatscns@gmail.com. La història d'avui està relacionada directament amb els acomiadaments. 

Abans de ser President, en Miquel Torres va començar a prometre feina a gent de la seva confiança per obtenir suports en la candidatura. Molts dels llocs de treball que oferia ja estaven coberts per persones amb una llarga trajectòria, competents i fidels a l'entitat. Les promeses es van anar multiplicant fins al punt que se li va escapar de les mans.

Com que evidentment això va crear un clima de por i malestar a dins la plantilla de treballadors/es, en Miquel es va afanyar a corregir la situació. Es va reunir amb membres del comité d'empresa i un grup de treballadors assegurant que tot això eren rumors malintencionats, provocats per l'altra candidatura. Es va assegurar que no es faria fora a ningú i que es treballaria per millorar la formació i capacitació de la plantilla. 

Aquí podeu veure un comentari publicat a la web de la candidatura que elogiava al Sr. Miquel Torres per la seva bona tasca al tranquilitzar a la plantilla.

Just després de guanyar les eleccions, al cap d'un mes comencen els acomiadaments.


Antes de ser  Presidente, en Miquel Torres empezó a prometer trabajo a gente de su confianza para obtener soporte a la candidatura. Muchos de los puestos de trabajo ya estaban cubiertos por personas con una larga trayectoria, competentes y  fieles a la entidad. Las promesas se fueros  multiplicando hasta el punto que se  fue de las manos.

Como, evidentemente, esto generó  un clima de malestar dentro de la plantilla de trabajadores/as, Miquel se apresuró a corregir la situación. Se reunió con miembros del comité de empresa y un grupo de trabajadores asegurando que todo esto eran rumores malintencionados, provocados por la otra candidatura. Se aseguró que no habría ningún despido y se trabajaría para mejorar la formación y capacitación de la plantilla. 

Aquí podéis ver un comentario publicado en la web de la candidatura que elogiaba al Sr. Miquel Torres por su buena labor al tranquilizar a la plantilla.

Justo después de ganar las elecciones, al cabo de un mes empiezan los despidos.

2 comentaris:

  1. A veure quants capítols es poden escriure sobre promeses incomplertes per Torres @ cia... Hi ha molts socis esperant amb la famosa llista 100!

    ResponElimina
  2. Comencen els rumors sobre el nou organigrama... les confirmacions el diumenge! El senyor Torres amb la seva àmplia experiència com a gestor l'està liant bé.De fet, si no li surt bé, sempre pot fer fora a qui li convingui amb els diners de tots els SOCIS.

    ResponElimina