16 de setembre de 2011

Les Promeses de Miquel Torres (I)

Avui comencem una sèrie especial sobre les promeses de Miquel Torres. Si voleu col·laborar en aquesta secció ho podeu fer enviant un mail a indignatscns@gmail.com. La història d'avui està relacionada directament amb els acomiadaments. 

Abans de ser President, en Miquel Torres va començar a prometre feina a gent de la seva confiança per obtenir suports en la candidatura. Molts dels llocs de treball que oferia ja estaven coberts per persones amb una llarga trajectòria, competents i fidels a l'entitat. Les promeses es van anar multiplicant fins al punt que se li va escapar de les mans.

Com que evidentment això va crear un clima de por i malestar a dins la plantilla de treballadors/es, en Miquel es va afanyar a corregir la situació. Es va reunir amb membres del comité d'empresa i un grup de treballadors assegurant que tot això eren rumors malintencionats, provocats per l'altra candidatura. Es va assegurar que no es faria fora a ningú i que es treballaria per millorar la formació i capacitació de la plantilla. 

Aquí podeu veure un comentari publicat a la web de la candidatura que elogiava al Sr. Miquel Torres per la seva bona tasca al tranquilitzar a la plantilla.

Just després de guanyar les eleccions, al cap d'un mes comencen els acomiadaments.


Antes de ser  Presidente, en Miquel Torres empezó a prometer trabajo a gente de su confianza para obtener soporte a la candidatura. Muchos de los puestos de trabajo ya estaban cubiertos por personas con una larga trayectoria, competentes y  fieles a la entidad. Las promesas se fueros  multiplicando hasta el punto que se  fue de las manos.

Como, evidentemente, esto generó  un clima de malestar dentro de la plantilla de trabajadores/as, Miquel se apresuró a corregir la situación. Se reunió con miembros del comité de empresa y un grupo de trabajadores asegurando que todo esto eran rumores malintencionados, provocados por la otra candidatura. Se aseguró que no habría ningún despido y se trabajaría para mejorar la formación y capacitación de la plantilla. 

Aquí podéis ver un comentario publicado en la web de la candidatura que elogiaba al Sr. Miquel Torres por su buena labor al tranquilizar a la plantilla.

Justo después de ganar las elecciones, al cabo de un mes empiezan los despidos.

2 comentaris:

  1. A veure quants capítols es poden escriure sobre promeses incomplertes per Torres @ cia... Hi ha molts socis esperant amb la famosa llista 100!

    ResponElimina
  2. Comencen els rumors sobre el nou organigrama... les confirmacions el diumenge! El senyor Torres amb la seva àmplia experiència com a gestor l'està liant bé.De fet, si no li surt bé, sempre pot fer fora a qui li convingui amb els diners de tots els SOCIS.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...