14 de set. 2011

Al President i Junta Directiva del Club Natació Sabadell

Aquesta carta ha estat escrita per Socis indignats que estimen al Club Natació Sabadell (un moviment que ha sorgit independent del blog) i publicada al Diari de Sabadell el dia 14 de Setembre de 2011



Sí, calia un canvi al CNS. Calia gent amb ètica. Gent que recuperés els drets dels socis i la il·lusió. Gent que ens escoltés…
I sí, hem d’admetre que de canvis n’hi ha hagut uns quants, però no com els que imaginàvem. Una vegada més, i com gairebé sempre, s’aprofita la posició de poder per afavorir amics per tal de complir les promeses fetes durant la candidatura: s’escapça personal qualificat i fidel a l’entitat sense criteri per donar entrada a càrrecs de confiança i afermar la posició política. Per tant es retrocedeix en professionalitat i s’intueix una amenaça de convertir-nos en un club tancat i sense projecció. I és clar, totes aquestes mesures i retallades les justifiquen per la mala gestió anterior…. Excuses de mal pagador i mai més ben dit!
En fi, hi ha maneres hipòcrites de fer política que sempre fastiguegen i més quan s’introdueixen dins la nostra entitat que hauria de tenir com a objectiu prioritari potenciar i gaudir de l’esport.
El Club Natació Sabadell no és propietat de cap junta directiva, el CNS és un bé de la Ciutat.
Srs. De la Junta Directiva del CNS, continuin el seu camí tan ràpid com les seves cames els ho permetin a veure si agafant velocitat els veiem sortir ben aviat per la porta del darrera i el CNS ens torna a pertànyer a tots.



Sí, hacia falta un cambio en el CNS. Hacia falta gente con ética. Gente que recuperara los derechos de los socios y la ilusión. Gente que nos escuchara…
Y sí, tenemos que admitir que de cambios ha habido unos cuantos, pero no como imaginábamos. Cada vez más, y como siempre, se aprovecha la posición de poder para favorecer amigos para cumplir las promesas hechas durante la campaña eectoral: se recorta sin criterio a personal calificado y fiel a la entidad, para dar entrada a cargos de confianza y reafirmar la posición política. Es por eso que se retrocede en profesionalidad y se intuye una amenaza de convertirnos en un Club cerrado y sin proyección. Y está claro, todas estas medidas y recortes se justifican por la mala gestión anterior… Escusas de mal pagador y nunca mejor dicho!
En fin, hay maneras hipócritas de hacer política que siempre asquean y más cuando se introducen dentro nuestra entidad que tendría que tener como objetivo prioritario potenciar y disfrutar del deporte.
El Club Natació Sabadell no es propiedad de ninguna Junta Directiva, el CNS es un bien de la Ciudad.
Señores de la Junta Directiva del CNS, sigan su camino tan rápido como sus piernas se lo permitan a ver si cogiendo velocidad los vemos salir pronto por la puerta de atrás y el CNS nos vuelve a pertenece a todos.

Socios indignados que aprecian al Club Natació Sabadell

1 comentari:

  1. Em sembla que l'anterior Junta Directiva es la menys indicada per donar lliçons d'ètica en quand a la contratació de persones "amigues"

    ResponElimina