5 de set. 2011

La nova Junta Directiva del Club Natació Sabadell fa 8 acomiadaments selectius

Comunicat d'UGT  (2-08-2011): 

La UGT de Catalunya denuncia que la nova junta directiva del Club Natació Sabadell ha acomiadat 8 treballadors i treballadores que els resultaven “molestos”.

Els acomiadaments es produeixen poques setmanes després de l’entrada de la nova junta directiva del club, que ja havia amenaçat verbalment amb rescindir el contracte a certes persones de la plantilla si la seva candidatura sortia guanyadora.

Malauradament, les amenaces s’han materialitzat. Dos dels cinc acomiadats formaven part de la candidatura que la UGT de Catalunya volia presentar a les properes eleccions sindicals. La nova junta directiva ha decidit acomiadar-los en assabentar-se de la seva voluntat de participar en el procés sindical. Entre les acomiadades també es troba una treballadora de 61 anys, amb més de 40 anys a l’empresa, i una altra afiliada al nostre sindicat, i antiga presidenta del Comitè d’Empresa.

Tanmateix, la UGT de Catalunya denuncia que la nova junta directiva està fent assetjament laboral a diferents treballadors i treballadores.

Nota: 6 dies desprès de la publicació d’aquesta nota va ser acomiadat el germà del membre del Comitè d’Empresa que va passar la informació. 

1 comentari: