5 de set. 2011

Carta Oberta als Socis i simpatitzants del CNS

La carta publicada al Diari de Sabadell el 20 de Setembre de 2011

Carta Oberta enviada a diferents mitjans de comunicació:

Volem posar en el vostre coneixement els greus fets produïts dins el nostre estimat Club, provocats per la nova Junta Directiva, escollida democràticament en les eleccions del passat dia 13 de maig.

Ja en el decurs de la campanya electoral van amenaçar verbalment en rescindir el contracte a certes persones de la plantilla si la seva candidatura sortia guanyadora, així com van córrer rumors de que havien ofert llocs de treball a altres persones que els van recolzar durant la campanya.

Tots el rumors s’estan complint. De moment han fet 8 acomiadaments selectius de treballadors i treballadores que els resultaven “molestos”

Tot i que el motiu formal que s’utilitza en 6 de nosaltres, és “econòmic”, d’exemple podem dir que entre nosaltres es troba el cas d’una treballadora amb 61 anys d’edat i 40 anys a l’empresa, sabem del cert que el president al·lega que som persones indisciplinades, que no volíem col·laborar ni acceptar cap tasca , evidentment , davant d’això es fa difícil de creure.

Des d’aquí volem donar les gràcies a totes les persones que hem tingut el plaer de conèixer i compartir vivències inoblidables al llarg dels anys, molts de nosaltres, gairebé una vida dedicada al Club, el qual, sens dubte seguirem estimant i sentint els colors, ja que sempre estarà per sobre de les persones que, puntualment, poden “mal dirigir-lo”.

A tots i totes MOLTES GRÀCIES!!



Grup de treballadors/es afectats






Queremos informaros de los graves hechos acontecidos dentro de nuestro querido Club, provocados por la nueva Junta Directiva, escogida democráticamente en las pasadas elecciones del 13 de mayo.

Ya en el transcurso de su campaña electoral amenazaron verbalmente de rescindir el contrato a ciertas personas de la plantilla si su candidatura resultaba ganadora, así como trascendieron rumores sobre la oferta de varios lugares de trabajo a otras personas que les apoyaron durante la campaña.

Todos estos rumores se están cumpliendo. De momento han ejecutado 8 despidos selectivos de trabajadores que les resultaban “molestos”

Todo y que el motivo “formal” que se utiliza en 6, es “económico”, de ejemplo podemos citar que entre nosotros se encuentra el caso de una trabajadora de 61 años de edad i 40 años de antigüedad en la empresa. Nos consta que el presidente alega que somos personas indisciplinadas y que no estábamos dispuestos a colaborar ni aceptar el trabajo, evidentemente, ante este caso, es difícil de creer.

Desde aquí queremos agradecer a todas las personas a las que hemos tenido el placer de conocer y compartir vivencias inolvidables a lo largo de estos años , muchos de nosotros casi una vida dedicada al Club, al cual sin duda seguiremos apreciando y sintiendo sus colores, ya que siempre estará por encima de las personas que, puntualmente, puedan “mal dirigirlo”.

A todos y a todas MUCHAS GRACIAS!!



Grupo de trabajadores afectados

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada