2 d’oct. 2023

Comencem…

A les eleccions del 2017, Claudi Martí va basar la seva campanya electoral sent molt crític amb tot el mandat de Miquel Torres, però analitzant tot el que ha passat a posteriori, no sabríem dir exactament qui ha estat pitjor. Fent una pinzellada en general i analitzant el decurs d'aquests anys podem dir que hem perdut patrimoni, s'han fet acomiadaments selectius, al voltant de 30 treballadors, alguns d'ells han estat substituïts per "familiars" molt propers a membres de la directiva, s'han duplicat càrrecs de direcció per afavorir a amics i familiars de tercer grau, s'ha obligat el soci a pagar una "derrama", dita quota energètica, totalment injusta, s'han signat pòlisses de crèdit, modificats contractes de cessió de serveis (pàdel, restauració, servei mèdic...) s'ha concedit un préstec a l'empresa de restauració... i tot això sense que l'assemblea n'hagi tingut constància, hi ha una total falta de transparència i el soci pateix una manca de serveis sense precedents, i així podríem seguir fins a no acabar. De totes maneres aquí deixem uns titulars que pròximament desenvoluparem amb tots els detalls.

5 comentaris:

  1. Lo que me preocupa es la deriva que está llevando el Club. Todo muy sucio y mucho descontrol

    ResponElimina
  2. El Claudi es mala persona. Utilitza les persones segons li va bé. No té amics, només persones a les que utilitza a la seva conveniencia. Sort que ja se li veu el plumero i molta gent està veient com es.

    ResponElimina
  3. A veure, si és veritat i desemmascareu a aquest personatge. Què em consta que va ser col·laborar vostre

    ResponElimina
  4. El año pasado en la Diada del Soci se gastó lo que pagamos todos de derrama, claro era antes de las elecciones y este año una Diada del Soci low cost., que luego no hay dinero para sus cositas

    ResponElimina
  5. Fer bò al Torres semblava impossible... Doncs lamento dir que Claudi Marti s'emporta la medalla d'or.... No la va guanyar mai la guanya ara. Claudi Marti no estima ni defensa als seus. Si ell considera que li han fallat els humilia, fins i tot els ha utilitzat per fer barbaritats laborals, a contracor per lealtat, per acabar fent-los fora.

    ResponElimina