Pàgines

19 de gen. 2017

FETS VS MENTIDES

Després de sentir les darreres declaracions de Miquel Torres, a diferents medis de comunicació, no podem fer altra cosa que destapar les mentides i tripijocs d'aquesta campanya electoral. Recordem que la Junta electoral, en primera instància, va prohibir a Claudi Martí realitzar cap acte de promoció de la seva candidatura, cosa que es va recórrer a la Federació Catalana i es va guanyar.  La mateixa Junta electoral ha obligat a tornar a imprimir tots els tríptics, perquè a les fotos sortia alguna persona que no formava part de la candidatura i no es detallava. 




Aquesta Junta Electoral, de la que forma part Joan Canadell, entre altres persones afins a Miquel Torres, com Isa Ortiz, Presidenta del CH,  ha permès que treballadors del club, dins la seva jornada laboral treballessin per la campanya de Miquel Torres, fet totalment denunciable. 

Miquel Torres s'omple la boca, de la importància, la transparència i la participació del soci, li recordarem la vergonyosa primera assemblea de Miquel Torres,que va ser custodiada per personal de seguretat contractat expressament per no deixar entrar a cap soci que no fos compromissari, cosa que es permetia anterioritat, va expulsar de compromissaris a tots els membres de l'anterior Junta  i a partir d'aquí totes les assemblees han estat plenes d'opacitat.  Ara ens podem creure que vol crear una comissió de participació i transparència? 

No oblidem, la buidada de contingut al Plenari i al Consell d'Honor els quals ja no participen de cap consulta ni decisió, a mode d'exemple, un plenari va demanar una auditoria externa, dret que contemplen els Estatuts  i Miquel Torres no la va permetre.

D'altra banda, a la seva entrada hi havia un procés obert a punt d'aconseguir la ISO (Certificació de Qualitat) que ell va deixar perdre després de 2 anys de feina realitzada entre l'empresa de certificació i tos els departaments.

Quan parla dels 10 acomiadaments que va fer per motius "econòmics" (totalment personals), és evident que la memòria falla perquè la llista d'acomiadaments ha estat molt llarga i dolorosa durant el seu mandat. Més de dotze tècnics entre les seccions esportives, principalment natació i waterpolo, quatre persones de manteniment, personal de l'Àrea de Salut, Atenció al Soci, Direcció, RRHH, Activitats, (més de de), etc i podriem anar seguint la llista. Cal destacar que Miquel Torres va fer fora a una treballadora que portava 40 anys a l'empresa i li quedava un mes per prejubilarse.

Tot això sense comptar als esportistes que ha fet fora pel seu ego. Recordem els casos més espectaculars de Mireia Belmonte i Conxi Badillo.  O a les persones que ha sancionat o expulsat directament per expressar una opinió diferent. 

El Club ha estat penalitzat amb una sanció econòmica, que han pagat tots els socis, per no acatar una sentència judicial. 





Aquesta es la Transparència Torres. No volem més mentides, ja n'estem cansants!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada