Pàgines

18 de gen. 2017

En risc la seguretat dels usuaris de les naus bessones de Montcada per culpa de Miquel Torres



Multa de l'Ajuntament al Club Natació per incomplir la normativa

Des d'Indignats volem denunciar la situació d'il.legalitat i d'absoluta inseguretat en la que es troben les naus bessones del carrer Montcada per culpa de la innacció de la Junta que presideix Miquel Torres.

L'Ajuntament de Sabadell acaba d'interposar al Club una "multa coercitiva" pels continus incompliments pels requeriments del consistori pel que fa a garantir la seguretat de les naus bessones. Uns requeriments que han estat continus des de setembre de 2015, quatre anys després de l'arribada de Miquel Torres a la presidència.

La multa acaba de ser comunicada al Club, que disposa de 15 dies per recorre. En concret l'Ajuntament requereix l'actuació urgent del Club perquè actualment "no es garanteix la seguretat de les persones usuàries de les instal·lacions".

Al marge de la quantia de la multa, que els socis del Club haurem de pagar de la nostra butxaca, des d'Indignats considerem molt preocupant que el Club no compleixi amb la normativa de seguretat, posant en perill la integritat física dels usuaris de les naus.

Des d'Indignats també lamentem que el Club mai hagi informat d'aquesta situació als socis, en un exercici més de falta de transparència en la gestió.

A continuació exposem la cronologia dels fets pel que fa als requeriments municipals i que figuren a la multa acabada de comunicar al Club:

- Al setembre de 2015, l'Ajuntament incoa expedient al CNS via Decret per a requerir la legalització de l'activitat de les naus bessones del carrer Montcada.

- Al febrer del 2016 són desestimades les al·legacions presentades pel CNS. Se li dona 1 mes al CNS per a legalitzar l'activitat a les naus.

- El CNS demana aquest mateix mes de febrer de 2016 més temps per presentar documentació i pren el compromís de "finalitzar les obres i legalitzar l'activitat a finals d'agost".

- L'Ajuntament desestima donar més temps perquè "no es garanteix la seguretat de les persones usuaries de les instal·lacions". En el mateix comunicat l'Ajuntament ja adverteix de la possible CLAUSURA i de la imposició de MULTES COERCITIVES.

- El desembre de 2016 l'Ajuntament imposa una MULTA DE 250 EUROS al club, sense perjudici de les possibles SANCIONS a imposar, per incompliment un Decret de febrer de 2016 que ordenava la legalització de les naus per a l'exercici de l'activitat, així com l'incompliment d'un Decret d'octubre de 2016, que ordenava la clausura de l'activitat.

Des d'Indignats requerim al Club que porti a terme de forma urgent les actuacions necessàries per complir amb la normativa municipal i garantir la seguretat dels socis en la pràctica esportiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada