25 de gen. 2017

Adéu, Miquelet

Miquel Torres perd les eleccions a la Presidència del Club davant de Claudi Martí.


Amb una aclaparadora victoria, Claudi Martí ha rebut el suport de gairebé 7 de cada 10 socis, mentre que la gestió de Miquel Torres ha estat forçament castigada unes urnes on han votat 2.888 socis.

El Club Natació Sabadell ha dit prou a les polítiques totalitàries de Miquel Torres, que ha tret els pitjors resultats electorals de la història del Club. Després de gairebé sis anys de mala gestió i d'una campanya electoral molt negativa, Miquel Torres ha vist com el soci i molts dels seus col·laboradors li donaven l'esquena, davant d'un projecte de canvi. Claudi Martí té ara un llegat que serà molt difícil de gestionar, amb moltes pèrdues acumulades durant els darrers cinc anys, amb 6000 socis menys i un patrimoni que s'ha vist reduït dràsticament.

Miquel Torres i Joan Soteras durant el recompte

Indignats CNS celebra la derrota de Miquel Torres, però no s'atura aquí, en aquesta etapa que tot just comença demanarem una auditoria externa per conèixer exactament els comptes de la gestió Torres. En especial volem conèixer i fer públic tot el que fa referència als extractes de la seva Visa i a les despeses de representació, que el senyor Torres mai ha volgut fer públiques, malgrat l'Assemblea i el Consell d'Honor li han demanat en repetides ocasions. Un cop coneguts els números i si fos necessari, Indignats CNS lluitarà perquè el Club inici una Acció Social de Responsabilitat contra la Junta Directiva de Miquel Torres.

Per últim volem donar les gràcies a tots els lectors i lectores que ens heu anat seguint durant més de cinc anys. Gràcies pel vostre compromís i el vostre suport, nosaltres seguirem treballant per tornar la democràcia i la transparència al Club; com sempre, seguirem informant.

1 comentari:

  1. A todo Torres le llega su Sant Martí!!!
    Ya era hora, espero que se vaya bien lejos y no vuelva jamás. Has tenido tu merecido, dirigentes como tu no tienen cabida en este siglo.
    Esperamos no oir a hablar de tí nunca más!

    ResponElimina