19 d’oct. 2016

Caos al centre de Montcada

Ahir a la tarda, circular pel carrer Covadonga era tot un caos. Motiu: per ordre de Miquel Torres la utilització del pàrquing quedava restringida a majors de 18 anys.

Que va passar doncs? Hi ha molts pares i mares que tenen fills a seccions i deixen el cotxe al pàrquing fins que els seus fills finalitzin l'entrenament. Els fills són socis, els pares o mares no. Automàticament al posar aquesta norma,  el servei informàtic va donar de baixa a tots els menors de 18 anys del servei de pàrquing.

Per l'article Torres,  sense avisar a ningú i a meitat de mes,  quan aquest servei ja està pagat,  i a meitat de temporada quan ja has inscrit als teus fills comptant amb aquest servei. O sigui que a partir d'ara tots els pares que acompanyen als seus fills s'han vist privats d'aquest servei i provocaran una major congestió de tràfic en els carrers adjacents  amb el conseqüent perill que això comporta, més si tenim en compte les obres que es realitzen a les Naus cosa que fa que molts cops els nens entrenin al carrer. Properament ampliarem informació d'aquestes obres.

Les reflexions que ens podem fer són evidents:  Amb aquesta norma es dona per suposat que tothom, a partir de 18 anys, te carnet de conduir i cotxe, perquè sinó... aquí l'absurd d'aquesta norma.

Un altre tema que possiblement no s'ha tingut en compte és que hi ha cotxes que no necessiten carnet i es poden conduir a partir de 16 anys. Aquests tampoc poden utilitzar el pàrquing.



El més fort de tot, es que tot aquest enrenou ve motivat per motius personals del president del que de moment no donem més detalls per evitar represàlies.

Per si no en tenim prou, Miquel Torres ha canviat l'entrada del vestidor femení i masculí, obliga a tothom a entrar per la recepció, en el centre de Montcada. Motiu: "A petició dels socis". Ens agradaria veure a partir de quantes signatures significa aquesta petició de socis, per veure la veracitat de la norma.



L'extrem a que porta les coses el President Miquel Torres sobre passa tots els límits impensables.

Davant de tot aquest caos estructural ens preguntem quina tasca fa el Vicepresident 4t - Instal·lacions i Serveis Estructurals, Angel Viñeta Nevado.



I amb tot això "liat" al CN Sabadell, el President, avui, gaudint d'un esplèndid dia a Port Aventura amb l'equip femení de waterpolo.

1 comentari: