26 de maig 2015

LA DESTRUCCIÓ DEL WATERPOLO MASCULÍ ÉS UN FET



Ens han fet arribar aquest escrit perquè sigui publicat en el nostre blog:

"M'agradaria compartir el meu malestar sobre la situació dels equips infantils de Waterpolo al Club Natació Sabadell. Aquest cap de setmana es va celebrar un torneig a Mataró. El torneig s'hagués pogut celebrar al Club, ja que el CNS és el primer de la promoció, però resulta que al Director Esportiu se li va oblidar demanar piscina. En definitiva, una pèrdua de temps i de diners que podrien haver-se convertit en ingressos pel Club si s'hagués demanat la piscina i s'hagués celebrat el torneig aquí.

A més a més, diversos pares hem expressat la nostra preocupació per l'actitud d'aquest senyor davant dels nois. Un dels dies que el seu entrenador habitual, David Torilo, arribava tard per un problema amb el cotxe, el Director Esportiu es va posar a entrenar-los. L'entrenament va consistir en nedar, nedar i nedar i es va passar l'estona dient als nois que li fa vergonya tenir uns equips com ells i que no valen per res, (estranya manera de motivar). Evidentment quan el David va arribar es va enfadar i els nens van haver de quedar-se fins més tard a fer tàctica, pases, etc...

Seguint amb aquest cap de setmana, el Director Esportiu va aparèixer el diumenge al mati, per seguir dient als nens que ho feien fatal. Suposo que li va fer massa mandra quedar-se i al partit de la tarda ja ni tan sols va aparèixer. M'agradaria de debò saber que cobra aquest senyor per fer això, perquè també he sabut que el David Torilo només cobra 300€ per entrenar a Cadets i Juvenils.

Suposo que si es volen carregar el waterpolo masculí al CNS ho estan fent de conya, ja que la majoria de nens o ja han marxat o s'ho estan pensant seriosament. Hi ha un cúmul de despropòsits.

Per no parlar del Sr. Torres, que no té altre feina que anar a l'escola a renyar els nens per dir que es portin bé als vestuaris, passant per sobre de la feina que fan professors i entrenadors. A més ara s'obliga als nens a canviar-se a les grades, enlloc dels vestuaris. Potser com que el President no ha pagat mai quota, no sap que els nois i noies paguen com a socis, com a waterpolistes i com a alumnes de l'Escola, en total 3 quotes cada mes. És demanar molt que s'habiliti un espai on es puguin canviar?

També m'agradaria destacar que fa un parell de mesos que els infantils no tenen entrenador, que el Sabadell no va a cap torneig ni tampoc fan cap tipus d´stage."

L’objectiu que portava Miquel Torres des de el inici que després de gastar-se milions en el waterpolo, per acabar enfonsant la il·lusió ... segueix endavant.

Animem a les persones que segueixen el blog, a seguir denunciant les irregularitats, per intentar fer un Club Natació Sabadell més just i que ens faci sentir orgullosos.

Indignatscns, assumeix la responsabilitat de tot l’escrit en aquesta pàgina, mantenint l’anonimat de les persones, per no patir cap tipus de represàlia.

18 comentaris:

  1. Completament d'acord en tot. Com a pares de l'infantil estem patint un any de desmotivació i menyspreus. La Belén, entrenadora de l'equip femení, es fa càrrec dels nois i de les noies i qui se suposa que és l'entrenador apareix els divendres a penjar les convocatòries i cridar els nens que no es prenen les coses de forma seriosa.
    Amb els pares no hi ha cap tipus de relació. No cal anar a sopar amb ells però fins el punt de quan acaba un partit en camp contrari marxar sense dir res passant pel costat on hi ha els pares esperant que surtin els nois potser és passar-se. Prou educats som que aguantem menyspreus i desaires perquè els nostres fills malgrat tot segueixen enamorats d 'aquest esport.
    La veritat és que tenim ganes que passi l'any perquè encara tenim l'esperança que el curs vinent pugui tornar a ser el que era... O no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que la Belen es fa càrrec ho posaria entre cometes...jo veig molts dies els entrenaments i penso que no s'esforça tant que com amb les noies, o pot-ser mho sembla a mi però des de la cadira no crec que sigui la millor manera d'entrenar-los... L'any passat el meu fill estava molt més content i motivat i això que era petit i no jugava molt.

      Elimina
    2. Jo penso que a vegades té masses nens i deu ser difícil.

      Elimina
    3. Jo penso que com a pare de Cadet que soc , aquesta persona que ha escrit aquest test per mi te tota la rao , mai be als entrenaments i quant be es per fer bronca als nanos que ja bastant tenen , i despres als partits vol que juguem que ell vol , pero si no be als entrenaments no port dir als nois com ho vol fer . Aixó als nois Infantils els pot fer confondre perquè possiblament la Belen als partit ho voldrá d'una forma , però als partit si hi es en Gustavo els nens no poden fer el que el vulgui.

      Elimina
  2. Dime que titulacion tiene el Torilo para que se le deba de pagar mas ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que yo sepa se está sacando el título y por lo tanto está autorizado a llevar los equipos, te doy la razón que es importante pero no lo único. M.Rajoy debe tener mucho título y tal pero mira como nos va...por poner un ejemplo.

      Elimina
    2. Tema títulos a parte, haz un calculo de a cuanto les sale la hora. Esto es precariedad laboral y debería darles verguenza si estos números son ciertos.

      Elimina
    3. Es cierto la precariedad a la que esta sometido, pero si yo pago una cuota para la escuela de waterpolo, quiero profesionales igual que cualquier otra asignatura¡

      Elimina
    4. Y el título del Director Técnico ya vale para soportar el trato y las formas que dispensa a los chavales? Vamos...además de estudios (que los està cursando) hay que tener sensibilidad para llevar un grupo de estas edades y él la tiene.

      Elimina
  3. Sisi por eso no se ha ido ninguno porque tiene la sensibilidad con quien quiere el , sobretodo con el tuyo verdad?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Para empezar el problema es que si tu hijo se a ido es porque tiene mucha falta de compromiso, o que directamente no vale para este deporte. Porque si a la que se le apreta de va es de ser un cobarde. El problema es que nunca les han apretado, y hay que tener en cuenta que el club natacio sabadell es un club de alto prestigio.

      Elimina
  4. Noo guapaa@ el problema es que no todos hacemos la pelota como tu porque no nos da la ganaaaaa

    ResponElimina
  5. si te lees bien el anunciado dece.... la destruccion del waterpolo masculi es un hecho...Y en ningun momento se culpa a los jovenes ,,, a ver si te enteras

    ResponElimina
  6. Y con el CAR que pasa al final? Mira q ir acultando becas a las familias...

    ResponElimina
  7. La situación de la base del waterpolo en el club es la fiel imagen de la importancia que esta junta le ha dado desde el principio.

    ResponElimina
  8. También desciende de categoria catalana el equipo cadete. La próxima temporada cadet y juvenil jugando en 2a categoría a nivel de Cataluña. El tema es mas grave de lo que parece.

    ResponElimina