18 de jul. 2012

Modificació del Pla de Viabilitat

Un cop feta la convocatòria de l'Assemblea General Extraordinària i enviades les cartes als compromissaris, a corre-cuita es modifica aquest ordre en un punt summament important: PLA DE VIABILITAT


La Junta Directiva es va comprometre a entregar el pla de viabilitat al mes de febrer, després de molts retards ha esperat al mes de Juliol; precisament  el dia 30, data en la que quasi tothom estarà de vacances, amb l'agreujant que, com es desprèn de la segona carta enviada als compromissaris, no està tancat ni madurat.  Un cop mes totes aquestes presses posen en evidència la continua improvisació de la Junta i ens fan pensar en una manipulació total d'aquesta Assemblea (una similitud total a la que ens té acostumats el govern central de Madrid). 

Una Assemblea doncs, que no està preparada i on s'han de decidir uns temes claus pel futur de la nostra Entitat. És evident que pel contingut s'hauria d'haver posposat  pel mes de setembre per poder comptar amb la màxima participació i consens. 

Això és el què entén la Junta Directiva presidida per Miquel Torres per un codi ètic i de bones pràctiques que anunciava al seu programa?

Des d'aquest blog demanem la màxima difusió entre tots els socis compromissaris a prendre consciència de la importància que te la seva assistència i participació el dia 30 de juliol. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada