5 de maig 2012

Rumors?

Com en les millors institucions polítiques internacionals, el penúltim cap de setmana del mes d’abril, la Junta Directiva del CNS es va reunir en un saló privat de l’Hotel Urpí per poder preparar a consciència les propostes que havia de presentar a l’Assemblea de treballadors del dia 25 d’abril. Pel que es veu, el Club s’ha quedat petit!

Aquesta Assamblea s'ha hagut de convocar arrel del creixent malestar dels treballadors que es va fer evident durant la vaga general amb un seguiment massiu.

L'Assemblea havia de servir en principi per explicar la situació econòmica actual que ha portat els membres de Junta a fer la proposta d'un nou Conveni Col·lectiu amb una retallada del 20% dels salaris dels treballadors. No obstant, van parlar dels anys 2009 i 2010 , i res més. Dels números actuals, ni una sola dada, tot i la voluntat de transparència que manifesten no es va donar resposta a cap de les preguntes dels treballadors demanant explicacions sobre l' organització de competicions que cap club accepta, (Ex. Campionat d’Espanya de Natació Sincronitzada) participació de dos equips de waterpolo a Europa, moviments de VISAS personals, mòbils d’empresa, etc...

També es "dibuixa"  un pla de viabilitat que passa per augmentar les quotes al soci,  reduir els drets dels treballadors,  reducció de la contractació d’hores d’empreses externes i reducció esportiva en general.

Es de suposar que la sensació que va tenir el treballador va ser de “pelotas fuera” a les preguntes sobre la gestió actual, sorpresa sobre els comentaris "quan tinguem l'organització real..." ja que l’organigrama es va presentar el 25 de setembre passat i en teoria, és el que s'està aplicant, i sobretot  moltíssima preocupació a la frase “es el club dels RUMORS als que no heu de fer cas” , ja que el silenci va ser la resposta unitària a la demanda de confiança en l’actual Junta Directiva.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada