18 de maig 2012

Ara fa un any....


Ara fa un any que Miquel Torres va guanyar les eleccions del Club Natació Sabadell. De la fotografia de dalt alguns han perdut el somriure i una part de la gent que els hi donava suport ja no hi és. Abans de les eleccions, Marià Gisbert, soci preferent del Club, que té una llarga trajectòria a dins l'entitat i ha lluitat sempre per defensar els drets dels socis i dels treballadors, ja va avisar en una carta al Diari de Sabadell el que podia passar.   


"Llegeixo el programa [...] 100 propostes, totes de futur: farem, establirem, crearem … 



Avui tenim una entitat gran i potent, coneguda, apreciada, respectada i enaltida arreu, [...] informant, consultant i debatent, amb comissions obertes a tots els socis, amb el concurs del Consell d’Honor i l’aprovació de l’Assemblea quan ha pertocat. 


No podem pas saber com aniran les coses, [...] però és ben cert que el Club ho està aguantant prou bé. Cuidem, doncs, de no prendre mal fent canvis innecessaris i de risc. 

Us agraeixo l’atenció i que el seny ens acompanyi."

Marià Gisbert Pous Soci nº 228

Aquest va ser el comentari que va fer Domènec Vidal, ja amb la prepotència marca de la casa.

"Sr. Marià Gisbert:



Tot lo que per vosté ja l’hi estava bé, al soci del Club no li ha agradat i ha votat pel canvi.


Gràcies per els seus comentaris, que pot ser que venint de vosté hauran fet repensar a més d’un soci indecís."

Domingo Vidal i Echauri
Creat 15 maig, 2011 en 21:13 | Permalink

Com a curiositat repassem les promeses que va fer Domènec Vidal durant la campanya; Si la idea que té ell d'instal·lacions de primer nivell, netes i ben cuidades, es el que es pot veure passejant per les mateixes, com molt be deia el Sr. Marià Gisbert: Que el seny ens acompanyi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada