Pàgines

26 de set. 2023

Perquè tornem a obrir el blog?

A l'any 2011 es va iniciar aquest blog per informar i denunciar les irregularitats en la gestió del Club Natació Sabadell per part del seu president, Miquel Torres i Junta Directiva. 

Durant anys es va anant ampliant la infraestructura i  a la llarga es va arribar a crear una gran xarxa informativa de diferents àmbits, que va aguantar aquest blog durant sis anys, fins que la presidència va passar a mans del Sr. Claudi Martí, aleshores es va donar per acabada l'etapa.  Indignatscns tenia col·laboradors que  es van integrar dins la pròpia entitat, ja sigui com a treballadors o com a directius i com que el codi ètic establert no ens permetia cap de les dues coses, es va considerar tancar aquest blog. 

No ha estat fàcil prendre la decisió de reobrir-lo de nou. Per començar hem de reconèixer que a l'any 2017, IndignatsCNS va fer una forta aposta pel Sr. Claudi Martí, però a hores d'ara hem de lamentar el nostre error i hem decidit, arran de totes les pressions rebudes i de les demandes d'informació, crear una nova infraestructura per informar de la realitat actual del CN. Sabadell.

Disposem d'un nou equip disposat a treballar per denunciar i  defensar els drets tan de treballadors/es com dels socis/es del Club,  com entitat sense ànim de lucre que és, al serveix dels socis i sòcies.

Animem que feu difusió i que ajudeu a posar llum a una entitat que a dia d'avui ha perdut  l'essència,  patrimoni i ha permès que empreses externes facin negoci a costa dels socis i sòcies, ha retallat drets , ha fet acomiadaments selectius, etc. 

Desitgem que el camí que comencen no sigui gaire llarg, això voldrà dir que la nostra Entitat recupera el seny.

3 comentaris:

  1. Hola, soc un soci q he tingut rifirrafes amb el Claudi. Podria com podria contactar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, ens pots contactar a través d'aquest mail: indignatscns@gmail.com

      Elimina